Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 18.08.2022 09:50:53

Muskova napoved nakupa Uniteda je bila šala, zdaj pa je Otok osupnil drugi najbogatejši Britanec

Profimedia
Britanski milijarder Jim Ratcliffe naj bi bil pripravljen vložiti sredstva v lastništvo angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda, poročajo agencije. "Če bo klub naprodaj, bi bil Jim definitivno eden od potencialnih kupcev," je za časnik Times povedal eden od predstavnikov kemijskega podjetja Ineos, ki je v lasti Ratcliffa.

S tem se je podjetje Ineos odzvalo na Bloombergovo poročilo, da namerava družina Glazer prodati majhen delež v klubu. Če se bo Ratcliffe res odločil za nakup tega deleža, pa ostaja še naprej odprto vprašanje, saj so novinarji pri Timesu mnenja, da bo klub kupil le, če si bo lahko zagotovil večinski delež in s tem tudi nadzor.

Ekipi z zvezdnikom Cristianom Ronaldom vsaj v uvodu v sezono ne gre po načrtih. Po dveh porazih je klub na koncu prvenstvene razpredelnice. Po mnenju navijačev so za tako stanje krive napačne kadrovske poteze v preteklih letih, kriva pa naj bi bila po njihovem mnenju prav družina Glazer.



Devetinšestdesetletni Ratcliffe je znan navijač Uniteda in že pred nekaj meseci je najavil, da ga lastništvo v klubu zanima.

Vsekakor je ponudba bolj resna od najave ameriškega milijarderja Elona Muska, ki je v sredo na Twitterju zapisal, da želi kupiti omenjeni klub, kasneje pa razkril, da je šlo le za šalo.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike