reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
3 17.08.2022 12:20:34

Besede zatresle prestolnico! Nekdanji zmaj razkril: Hoče me Maribor, a jaz hočem Olimpijo!

alesfevzer.com
Mariborčani so stopili v stik z njegovim agentom.

Prihodnost Nika Omladiča ostaja neznana. Ime nekdanjega zmaja se z vrnitvijo v Ljubljano sicer povezuje, odkar so se pri njegovem nekdanjem klubu Hansi iz Rostocka odločili za popolno prenovo moštva, Omladič pa je tako ostal brez podaljšanja pogodbe.


Nekdanji slovenski reprezentant se je med iskanjem novega kluba znašel na radarju Olimpije, večkrat je namignil, da bi ga vrnitev v zmajevo gnezdo zanimala, a za zdaj do dogovora ni prišlo. To je 32-letni krilni napadalec zdaj potrdil tudi v pogovoru s kolegi iz redakcije Sportkluba, hkrati pa je dodal, da so na njegova vrata potrkali iz drugega slovenskega kluba. Z njegovim agentom so stike pred časom navezali Mariborčani. "Ni bilo nič resnega, ampak sem agentu takoj rekel, da bi veliko raje šel v Olimpijo. Da zaradi tega, ker imam zeleno srce, v Maribor ne bi odšel nikoli. Tukaj denar ne igra vloge," je povedal Omladič.

Napadalec, ki je v dresu Olimpije zbral 145 nastopov, torej znova ni skrival, da je pripravljen prisluhniti ljubljanskim ponudbam. Še več; morebitne vrnitve se celo veseli. V zeleno-belem dresu si želi osvojiti prvo lovoriko. "Tudi zaradi tega bi bil selitve v Olimpijo zelo vesel. Definitivno želim biti prvak. To je velika motivacija. Verjamem, da bi lahko pomagal. Če sem še dva meseca nazaj igral v drugi nemški ligi proti Schalkeju, Werderju, HSV-ju, fizično pa se počutim dobro in sem motiviran, potem res ne bi smelo biti težav."

Članki iz rubrike