nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 14.08.2022 12:09:29

Težave v raju?! Pri PSG-ju vre: Kylian Mbappe tarča ostrih kritik, po njem ‘udaril’ tudi Neymar! (video)

Profimedia

Nogometna zasedba PSG-ja na začetku sezone znova dokazuje, da v Franciji nima prave konkurence. Zvezdniki Pariza so v finalu superpokala konec julija visoko premagali Nantes, v prvem krogu domačega prvenstva so s petimi zadetki napolnili tudi mrežo Clermonta, v drugem krogu pa je s 5:2 padel še Montpellier. Kljub temu stanje v francoski prestolnici očitno ni tako zelo rožnato.


Na tekmi drugega kroga se je pod plazom ostrih kritik znašel Kylian Mbappe, ko je sredi nevarne akcije svoje ekipe jezno odmahnil in se nerazumljivo ustavil. Muhasto vedenje je prililo olje ne ogenj, govorice, da je nova pogodba PSG-ja, ki Francozu daje številna pooblastila, močno poslabšala vzdušje v ekipi. Chritophe Galtier trdi, da je glavni razlog za reakcijo Mbappeja nekoliko slabša pripravljenost.

Ogromno pozornosti je požela tudi situacija iz prvega polčasa, ko je prisluženo enajstmetrovko namesto Neymarja (ta je bil v preteklosti glavni izvajalec) izvajal Mbappe. Francoski zvezdnik je bil pri tem neuspešen, Neymar pa je bil pri svoji enajstmetrovki medtem uspešen. Številni pristaši Brazilca so tako znova udarili po ‘privilegijih’ Mbappeja, Neymar pa je eno od takšnih objav na Instagramu celo všečkal, kar pomeni, da tudi sam ni zadovoljen s trenutnim dogajanjem na Parku princev. V tem trenutku se zdi zvezdniška zasedba PSG-ja kot tempirana bomba.

Značke: psg, kylian-mbappe, neymar

Članki iz rubrike