franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 08.08.2022 08:42:07

Trener zadnjeuvrščene ekipe lige s svojimi izjavami pustil navijače odprtih ust! Vesel sem, da sta … Igralce Olimpije so …

alesfevzer.com
Radovan Karanović je na novinarski konferenci po porazu z Olimpijo tekmo videl v precej svetlejši luči kot so jo navijači Maribora.

Trener Maribora, trenutno zadnjeuvrščene ekipe lige, je v porazu z 0:2 proti Olimpiji videl tudi kaj dobrega. "Vesel sem, da sta se Vidaković in Brnić dvignila nad raven, ki sta je sposobna. Je nekaj pozitivnih stvari," je na včerajšnji konferenci pohvalil svoja najboljša posameznika in se z optimizmom zazrl v prihodnost. "Mislim, da, če ne bom jaz prvi optimističen ... Izhajam iz tega, kar smo naredili, in mislim, da smo naredili dosti dobrih stvari. Po drugi strani: danes so krči prijemali igralce Olimpije in ne mojih igralcev, kar nekaj pove. Tisto, kar delamo, se bo prej ali slej pokazalo, da je prav," je Karanović očitno prepričan, da je v (domnevno) boljši telesni pripravljenosti njegove ekipe ključ do uspehov. Zaenkrat se na igrišču to ni potrdilo, morda pa se v četrtek, ko bo Maribor v Helsinkih lovil dva zadetka zaostanka s prve tekme 3. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti finskemu predstavniku.

Članki iz rubrike