tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

PodZvezdami_MajaKeuc_15_06_24_FotoAnaRojcPhoto-42 Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
0 13.07.2022 12:23:10

HAHAHA! Ameriški navijač nestrpno čakal na Pulišića, potem pa ga je 'masakriral' Jorginho (foto + video)

Nogometaši londonskega Chelsea se nahajajo v ZDA, kjer bodo opravili del priprav na novo sezono.

Modri s svojo prisotnostjo v Severni Ameriki kakopak vzbujajo precejšnjo pozornost, predvsem pri nogometnih privržencih. Eden teh, Justin, je izkoristil vadbo Chelseaja v Los Angelesu in igralce počakal ob vadbenem centru. Še posebej se je veselil snidenja z domačim zvezdnikom Christianom Pulišićem. S seboj je prinesel dva njegova dresa - reprezentančnega in dres dortmundske Borussia, za katero je nogometaš igral med letoma 2016 in 2019.

Vse lepo in prav, a razplet dogajanja je šel povsem v napačno smer. Ko so nogometaši Chelaseaja korakali mimo navijača, ki je v rokah držal vse potrebno za izpolnitev svoje velike želje, se je še pred Pulišićem pri njem zaustavil Jorginho, zagrabil pisalo in se – meni nič tebi nič – podpisal na oba dresa. Navijač Justin je bil šokiran.

jorginho pulisic


Domnevno Brazilec z italijanskim potnim listom ni vedel, kaj počne. Pisalo je zagrabil instinktivno, prepričan je bil namreč, da navijač čaka nanj. Rumeni dres Borussie je bržčas zamenjal za gostujočega Chelseajevega, dres ZDA pa morda za enega od italijanskih.

Navijaču je žal, da Jorginha pri njegovem početju ni zaustavil, a kot pravi, je bil preveč šokiran. Dejstvo pač je, da se zvezdniški nogometaši vsak dan srečujejo z navijači, ki čakajo na njihov avtogram, zato se v želji, da bi jim hitro ugodili, podpisujejo brez preveč razmišljanja.

A za Justina je dan, ki bi moral biti eden najlepših v njegovem življenju, postal nočna mora. "Moja dresa sta uničena. Sem zelo razočaran. Jorginho se je kar pojavil in hitro podpisal oba dresa, ne da bi karkoli rekel ali vprašal."

Članki iz rubrike