Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 23.06.2022 12:23:41

Ufff, kaj je naredil nič kriv RONALDO! Oglasil se je možakar, ki ima precej škode na objektu in razkril ...

Oglasil se je možakar, ki je lastnik poškodovanega objekta.

V začetku tega tedna je svetovno javnost zatresla novica, da je bil več kot dva milijona evrov vreden Bugatti Cristiana Ronalda vpleten v prometno nesrečo. Za volanom je sedel varnostnik slovitega nogometaša, zaradi prevelike hitrosti pa izgubil nadzor nad vozilom in trčil v ograjo ob cesti, ki je pripadala bližnji hiši.


Trk je bil dovolj silovit, da je uničil glavni števec za vodo, zaradi česar je imel lastnik objekta kar velike težave. "Zaradi silovitega trka je uničilo glavni števec za vodo in od takrat ne morem živeti v lastni hiši. Vrata ograje je odtrgalo, uničena pa sta tudi dva betonska stebra," je španskim medijem dejal lastnik in nadaljeval: "Tam, kamor se je zaletel, me vedno čaka pes. Mislil sem, da je umrl. Našel sem ga v kotu daleč stran od mesta trka, videl sem, kako ga je bilo na smrt strah, saj se je kar tresel."

Zgodba se s tem ni zaključila, možakar se je odpravil do začasnega Ronaldovega domovanja na Mallorci in zahteval pojasnila. Dobil je več od pričakovanj. "Dolgo časa sem čakal, da so odprli vrata, prišla sta pa zelo prijazna moški in ženska. V Ronaldovem imenu so mi obljubili, da bodo poravnali vso škodo, ki jo je povzročil Bugatti. Dejali so mi, naj vse popravim in shranim račune," je še dejal lastnik parcele na Mallorci.

Značke: ronaldo, španija

Članki iz rubrike