mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.05.2022 09:27:35

Brutalno! Grozljiva poškodba kapetana Eintrachta, noro, kakšen je bil med podelitvijo medalj! (foto)

Kapetan Eintrachta je skoraj celoten redni del finala lige Europa igral z veliko ureznino na čelu.

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta so zmagovalci evropske lige, potem ko so v finalu v Sevilli po enajstmetrovkah premagali Rangers iz Glasgowa s 5:4 (1:1, 1:1, 0:0).


Na stadionu Ramon Sanchez-Pizjuan v Sevilli je nemška zasedba osvojila svojo drugo evropsko lovoriko, potem ko je leta 1980 slavila v pokalu Uefa. Tokrat si je finale priigrala po tem ko je v izločilnih bojih izločila Betis, Barcelono in v polfinalu še West Ham. V finalu proti Rangers, ki so se do zadnje vstopnice prebili prek Borussie Dortmund, ki so jo izločili v bojih za osmino finala, Crvene zvezde, Brage in Leipziga Kevina Kampla, so se Nemci lovorike veselili po tem, ko je v predzadnji seriji enajstmetrovk svoj strel zgrešil Aaron Ramsey.

Nemci so tekmo nekoliko odločneje začeli, je pa po petih minutah obležal Sebastian Rode, potem ko ga je s podplatom v glavo zadel John Lundstram. Po dobrih treh minutah je zdravniška služba Nemca zakrpala, na zelenici pa je zdržal skoraj do zadnje minute rednega dela tekme. Da je bila poškodba vse prej kot majhna, se je videlo tudi po koncu tekme. Ko je nemški nogometaš snel prevezo, je močno krvavel, v zgodnjih jutranjih urah pa se je oglasil iz zdravniške sobe, kjer so mu z več kot desetimi šivi oskrbeli rano.

Galerija

Članki iz rubrike