testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

delovna-akcija, družina-markovec Njena.si

Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
4 13.05.2022 17:21:40

Lewandowski noče podaljšati z Bayernom

Profimedia
Poljski nogometni reprezentant Robert Lewandowski noče podaljšati pogodbe z nemškim velikanom Bayernom in želi poleti zapustiti Bavarsko. Kot pišejo nemški mediji, naj bi 33-letni veteran že obvestil klubske šefe, da ne želi podaljšati pogodbe, ki mu poteče junija 2023. S tem je odprl vrata za prestop že to poletje.

Kot poroča "Kicker", najboljši igralec leta 2021 po izboru Fife po tej sezoni ne želi več igrati za rekordne nemške prvake, katerih član je od leta 2014. V četrtek je o tem poročal tudi Sport Bild, spletna stran Sport1, ki se sklicuje na lastne vire, je potrdila to informacijo.

Po poročanju številnih medijev je Lewandowski v stikih s katalonskim velikanom Barcelono. Ta naj bi mu ponudila triletno pogodbo. Katalonski klub je v četrtek zvečer sicer "dobil" 20 milijonov evrov za prodajo Philippeja Coutinha na Otok k Aston Villi. Še nekaj denarja bi lahko prejel, če bi Frankie de Jong prestopil k Manchester Unitedu. Vendar ni nujno, da bi bilo to dovolj za prihod Poljaka, saj je Barcelona v finančnih težavah.



Kot meni tudi trener katalonske vrste Xavi, bi bil ta prestop zelo "kompliciran" zaradi težkega finančnega položaja blaugrane.

V vodstvu Bayerna so ves čas poudarjali, da se ne želijo raziti z Lewandowskim, ki je za bavarski klub zabil 342 golov, vendar, opominjajo nemški mediji, če ga ne prodajo letos in mu ne dajo zelene luči za odhod, bo naslednje poletje prost igralec.

Značke: nogomet, pogodba

Članki iz rubrike