Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2022 16:21:05
Deli članek:

KJE JE ŽOGA?! Navijač takole svojemu klubu pomagal do zmage

reuters

Everton je v hudem boju za obstanek v angleški Premier ligi, pri tem pa jim pomagajo tudi navijači, pa ne zgolj z navijanjem.

Po včerajšnjem obračunu Evertona s Chelseajem je zaokrožil posnetek, ki razkriva kaj je storil eden izmed navijačev domačinov da bi porabil čim več časa. Slednji je namreč po tem ko je žoga pristala na tribuni, le to skril, tako da jo je dal pod svojo majico, zato, da bi nogometaši Chelseaja porabili čim več časa z izvajanjem avta. Tekla je namreč že zadnja minuta sodnikovega dodatka in njegovi ljubljenci so presenetljivo vodili z 1:0, vsaka sekunda je bila pomembna. To je ostal tudi končni rezultat, tako da je bilo navijačevo dejanje uspešno. Everton je sicer kljub zmagi ostal na mestu, ki jih vodi v drugo ligo, saj je v tem krogu po preobratu slavil tudi njihov največji nasprotnik v boju za obstanek Burnley. Slednji ima sedaj dve točki prednosti pred klubom iz Liverpoola, ta pa ima odigrano tekmo manj, v boju za izpad pa je tudi Leeds, ki ima enako število točk kot Burnley.

V kolikor bi Everton res izpadel iz elite, bi se to zgodilo šele prvič v času Premier lige. Zagotovo bo ta boj izenačen do konca.