Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.04.2022 13:13:25
Deli članek:

BOMBA iz Barcelone! Agent LEWANDOWSKEGA na sestanku s PREDSTAVNIKI KLUBA! Tu so PODROBNOSTI!

Profimedia

V Barceloni sta se sestala agent in športni direktor.


Govorice o tem, da se katalonski ponos resno zanima za usluge Roberta Lewandowskega, so se pojavile že pred časom. Poljskemu zvezdniku pogodba z Bayernom poteče naslednje poletje, kljub novemu naslovu nemških prvakov pa njegova prihodnost ostaja negotova. Barcelona na Bayernovo devetico nima najlepših spominov, tudi v letošnji sezoni se je napadalec v skupinskem delu lige prvakov na Camp Nouu podpisal pod dva zadetka, zdaj pa Katalonci očitno želijo Poljaka videti v modro-rdečem dresu.


Za nov val ugibanj o tem, ali bo do odmevnega prestopa dejansko prišlo, je včeraj poskrbel znani španski novinar Gerard Romero, ki je razkril, da sta se v katalonski prestolnici na večerji sestala agent Lewandowskega Pini Zahavi in športni direktor Barce Mateu Alemany. Glavna tema pogovora so bile zagotovo podrobnosti morebitnega prestopa; po poročanju Romera naj bi bili Katalonci pripravljeni odšteti 35 milijonov evrov odškodnine, kar naj bi bilo po ocenah povsem sprejemljivo tudi za Bavarce. Zataknilo naj bi se pri dolžini pogodbe, saj je Zahavi zahteval trileten dogovor, Alemany pa nad tem zaradi Poljakove starosti razumljivo ni navdušen.


Nemci medtem ostajajo prepričani, da Lewandowski ne bo zapustil Bavarske. Že tekom tega tedna naj bi se Zahavi sestal tudi s predstavniki Bayerna.