Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.04.2022 09:53:37
Deli članek:

TAKO ODPRAVNINO bo dobil Pochettino, PSG-ju pa se je za trenerja PONUDIL nihče drug kot...

Profimedia

PSG je štiri ktroge pred koncem prvenstva prišel do desetega naslova francoskega prvaka, to pa verjetno ne bo dovolj, da bi trener Mauricio Pochettino obdržal službo.

Lastniki kluba še vedno niso preboleli izpada v osmini finala lige prvakov, ki si jo že od svojega prihoda v PSG tako močno želijo osvojiti. Pri Le Parisienu tako že poročajo, da nameravajo odgovorni leto pred koncem pogodbe odpustiti Mauricia Pochettina. Trenutno se strani pogajata o odpravnini, ki bi je bil ob predčasni prekinitvi pogodbe deležen Pochettino.

PSG bi mu moral po pogodbi izplačati kar 15 milijonov evrov odpravnine. Pri Le Parisienu pa tudi zatrjujejo, da se je PSG-ju že ponudil Antonio Conte, ki bi bil pripravljen priti in podpisati dveletno pogodbo.

Vseeno naj bi bil po nekaterih informacijah z Otoka vendarle glavni kandidat za novega trenerja PSG-ja Zinedine Zidane. A tudi tu stvari niso povsem jasne, saj naj bi se slednji bolj nagibal temu, da bi prevzel francosko izbrano vrsto, ko jo bo zapustil Didier Deschamps, ki mu po svetovnem prvenstvu v Katarju poteče pogodba s tamkajšnjo nogometno zvezo.