oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 19.04.2022 09:22:45

DRAMA v Španiji in boleča zaušnica za BARCELONO: Grozila Realu, zdaj pa tale šok! (video)

Profimedia
Nogometaši Barcelone so po nepričakovanem slovesu od evropskih tekmovanj nocoj izgubili še tekmo španskega prvenstva s Cadizom z 0:1 (0:0). Ob tekmi manj za madridskim Realom še vedno zaostajajo za 15 točk in boj za naslov prvaka na Iberskem polotoku je po današnji tekmi bržkone že odločen.

Edini gol na tekmi je dosegel Lucas Perez, ki je v 48. minuti v gol pospravil odbito žogo in ugnal vratarja Marc-Andreja ter Stegna ter Cadizu priigral pomembne tri točke v boju za obstanek. Ekipa iz Andaluzije se je na lestvici povzpela na 16. mesto.

Pred 57.000 gledalci na Camp Nouu je Barcelona sicer imela veliko premoč, a gola ni dosegla. Katalonci so proti tekmecu z dna prvenstvene lestvice zapravili tudi priložnost, da pobegnejo madridskemu Atleticu in Sevilli na tri točke prednosti. Na petem mestu, ki v prihodnji sezoni zagotavlja nastop v ligi Europa, ima tri točke zaostanka Betis.



Velja omeniti, da je današnjo tekmo pospremil tudi protest navijačev Barcelone, ki so še enkrat protestirali proti prodaji kart na četrtkovi tekmi Evropskega pokala proti nemškemu Eintracht Frankfurtu (2:3), ko se je v Barceloni znašlo preveč nemških navijačev.

Vodstvo kluba je že napovedalo spremembe prodaje vstopnic, predsednik Barcelone Joan Laporta pa bo dogodke še enkrat pojasnil v torek na novinarski konferenci.

Značke: barcelona, camp-nou, cadiz

Članki iz rubrike