elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

Tanja Starič, Rosvita Pesek,  Igor E Reporter.si

Katastrofalna gledanost TV Slovenija: še ko sta ...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

STA
STA
0 09.04.2022 18:33:48

Chelsea pozabil na poraz z Realom in povozil Southampton

Reuters
Nogometaši Manchester Uniteda so v 32. krogu angleškega prvenstva izgubili v gosteh proti Evertonu z 0:1, Chelsea pa je jezo po porazu v ligi prvakov proti madridskemu Realu stresel nad Southamptonom in ga v gosteh ugnal s 6:0. Arsenal je doma proti Brightonu izgubil z 1:2.

Na prvi sobotni tekmi je za zmago Evertona proti Unitedu edini zadetek z izdatno pomočjo kapetana rdečih vragov Harryja Maguireja v 27. minuti dosegel Anthony Gordon. Po porazu se Unitedu nastop v ligi prvakov v prihodnji sezoni vse bolj izmika. Varovanci Ralfa Rangnicka imajo po osmem porazu v sezoni po 31 odigranih tekmah 51 točk, kar zadošča za sedmo mesto. Prav toliko jih ima šesti West Ham, ki bo v nedeljo gostoval pri Brentfordu.
Arsenal je ostal na petem mestu s 54 točkami, potem ko na domači zelenici ni uspel ugnati Brightona. Za goste sta zadela Leandro Trossard in Enock Mwepu. Za topničarje, ki imajo sicer še tekmo v dobrem v primerjavi z Unitedom, je poraz ublažil Martin Oedegaard.


Tretje mesto na lestvici trdno drži Chelsea (62 točk). Varovanci Thomasa Tuchla so danes povozili moštvo Southamptona s 6:0. Po dvakrat sta se med strelce vpisala Timo Werner in Mason Mount, po enkrat pa sta zadela Marcos Alonso in Kai Havertz.
V nedeljo bo derbi vrha razpredelnice. Vodilni Manchester City (73 točk) bo gostil moštvo Liverpoola, ki ima na lestvici na drugem mestu točko manj od sinjemodrih.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike