Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 31.03.2022 12:42:09

KAAAJ?! Predsednik PSG-ja Z VSO SILO udaril po Perezu in RAZKRIL veliko skrivnost: PONUDILI SO MU ...

PROFIMEDIA
Nasser Al-Khelaifi razkril, o čem sta se na sestanku pogovarjala s predsednikom madridskega Reala.

Parižani tudi v tej sezoni ne bodo dosegli zastavljenih ciljev. Za to je v prvi vrsti poskrbel madridski Real, ki je zvezdniško zasedbo PSG-ja z velikim preobratom izločil v osmini finala lige prvakov. Na relaciji Pariz - Madrid tako ni prišlo do otoplitve odnosov, še vedno ostaja pereča tematika morebiten poletni prestop Kyliana Mbappeja, iz več razlogov pa so zaostreni tudi odnosi v vrhu obeh klubov.


Predsednik PSG-ja Nasser Al-Khelaifi je bil ob poskusu oživitve nogometne superlige eden glavnih nasprotnikov projekta, s čimer se je neposredno postavil na pot predsedniku Reala Florentinu Perezu. Kljub temu, da je bil poskus ustanovitve novega tekmovanja zatrt v kali, nekaj glavnih akterjev ohranja upanje, da bi superliga vseeno zaživela v nekoliko drugačni obliki, stališče Al-Khelaifija pa ostaja nespremenjeno. Ostro se je odzval tudi v zadnjih izjavah za BBC.

"Lahko bi sprejel 400 milijonov evrov. Povabili so me, ko sem jim rekel ne, pa so trdili, da me niso povabili. To pove vse o njih," je za BBC razkril predsednik pariškega kluba. Al-Khelaifi in Perez naj bi se na sestanku srečala prav ob spopadu njunih ekip v ligi prvakov. "Idejo podpirajo trije klubi, a se zavedajo, da nimajo nobenih možnosti za uspeh. S superligo je konec. Lahko bi se pridružil, če bi mislil izključno nase. Sploh v časih pandemije. Kaj pa ekosistem v nogometu, navijači, vrednote, za katerimi stojiš?" je še dodal Al-Khelaifi.

Članki iz rubrike