Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.03.2022 20:37:14
Deli članek:

Še NIKOLI VIDENO: Na tekmi med Olimpijo in Celjem sta kar DVA prejela najnižjo oceno, oceno 1!

Popolnoma sta razočarala.

Na tekmi med Olimpijo in Celjem sta dva glavna akterja po mnenju kolegov iz tiskane izdaje Ekipe SN prejela oceno – ENA! Nekaj, česar v slovenskem športnem medijskem prostoru še nikdar nismo videli. Verjetno boste zlahka uganili, za katera zmaja gre. Prvi je seveda vratar Olimpije Ivan Banić, ki je še enkrat več storil kriminalno napako in posledično Celjane, ki so bili do takrat precej nebogljeni, vrnil v igro. Po predložku iz kota kapetana grofov Tomislava Tomića je želel okroglo usnje ujeti, vendar mu je padlo iz rok in v mrežo ga je zlahka pospravil Žan Zaletel. Ob tem je imel še nekaj obupnih posredovanj, prevladuje prepričanje, da bi lahko obranil tudi tretji celjski gol ... Skratka: nezadostno, sedi, ena. 

Drugi s takšno oceno je, najverjetneje vam tudi tukaj ni bilo treba preveč ugibati  Dino Skender. Trener Olimpije je od prve minute storil vse narobe. Banić bi že zdavnaj moral greti klop za rezervne nogometaše. In taiste klopi nikakor ne bi smel greti Mustafa Nukić, najboljši strelec Olimpije v tej sezoni. A Skender se je odlično odločil, da že tretjo tekmo zapored ne potrebuje svojega najboljšega nogometaša. Napaka. Zgolj ena v nizu številnih. Sedi, ena! 

Dodajmo še, da je bil z najvišjo oceno, osem, na tekmi med Olimpijo in Celjem ocenjen krilni napadalec grofov Mićo Kuzmanović, ki je bil prvi junak dvoboja. Zabil je gol, dodal še asistenco, nad njim pa je Marin Pilj storil tudi prekršek za najstrožjo kazen. Skratka, zares vrhunska tekma