Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.02.2022 13:29:42
Deli članek:

So se že UDARILI! Navijači DINAMA upravičili svoj sloves, v Sevilli že prve težave!

Profimedia

V Sevilli so bili tamkajšnji prebivalci priča neredom.

Po ligi prvakov bodo na svoj račun danes prišli še klubi v ligi Europa. Na prvi stopnički izločilnih bojev se bosta med drugim v Sevilli pomerila tamkajšnji istoimenski španski prvoligaš in zagrebški Dinamo, večer pred tekmo pa so bili prebivalci enega največjih španskih mest priča neredom na različnih koncih mesta.

Navijači Dinama so razgrabili vstopnice, ki so jih dobili na voljo za gostujočo tekmo, v sredo zvečer pa so tudi po zaslugi večjih količin popitega alkohola izbruhnili neredi. "V sredo zvečer je v centru mesta prišlo do neredov na različnih koncih, ki so jih začeli navijači Dinama iz Zagreba. Navijaška skupina Dinama je znana po obračunih in neredih po različnih evropskih mestih," so zapisali novinarji najbolj znanega lokalnega časopisa.

Po zadnjih podatkih je bilo poškodovanih nekaj izložb in lokalov, večje nerede je preprečila policija, o poškodovanih in priprtih osebah pa ne poročajo. V Sevilli so se na Zagrebčane dobro pripravili, pred tekmo pa bo gostujoče navijače spremljalo 700 policistov in varnostnikov.