Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2022 06:45:22
Deli članek:

TUDI RONALDO! To so naredili soigralci GREENWOODU po tem, ko je pretepel svoje dekle!

Profimedia

Mladi angleški nogometaš je bržkone zapravil vse, kar je imel.

Angleški nogometaš in član Manchester Uniteda Mason Greenwood je imel pred seboj obetavno kariero, napadalcu pa se je življenje obrnilo na glavo. Pred dnevi je zdaj že njegovo nekdanje dekle na Instagramu objavilo posnetek in fotografije, s katerimi je razkrilo, kako jo je fizično zlorabil, ob tem pa silil v spolne odnose, te prizori pa so hitro obkrožili svet.

Že isti večer se je odzvala policija in nogometaša aretirala, hitro pa so se odzvali tudi v klubu. Iz Uniteda so sprva sporočili, da spremljajo primer, kmalu je sledilo sporočilo, da so nogometaša suspendirali. Še več, s klubske spletne strani so odstranili vse drese z njegovim priimkom in številko ter ostale predmete, ki so povezani z nogometašem, sodelovanje z Greenwoodom je prekinil tudi njegov osebi sponzor Nike, odzvali pa so se tudi njegovi soigralci.

Zvezdniki Uniteda so jasno sporočili, da soigralcu po takšnem incidentu ne bodo stali ob strani, Cristiano Ronaldo, Jesse Lingard, David de Gea, Paul Pogba, Edinson Cavani in Scott McTominay pa so po izbruhu incidenta Greenwoodu prenehali slediti na družabnih omrežjih.