nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 22.01.2022 19:39:19

United se je rešil v zadnjih sekundah

Profimedia
Nogometaši Manchester Uniteda so v angleškem prvenstvu vendarle vknjižili dve zaporedni zmagi. Po uspehu proti Brentfordu med tednom so v 23. krogu ugnali še West Ham, doma so zmagali 1:0, gol pa dosegli v zadnjih sekundah tekme po protinapadu, v katerem so se izkazali rezervisti Anthony Martial, Edinson Cavani in strelec Marcus Rashford.

Dvoboj kandidatov za četrto mesto, nanj so se zdaj vsaj začasno prebili nogometaši Uniteda, je bil izenačen, nekaj priložnosti so imeli tudi gosti. Domači so pritisnili v zadnjem delu tekme, v tretji minuti sodniškega podaljška pa vendarle prišli do zmage.


Aton Villa je z 1:0 v gosteh premagala v zadnjem času neprepričljivi Everton. Domači so imeli terensko premoč, zapravili nekaj priložnosti, Villa je svojo edino izkoristila. Po predložku s kota, ki ga je izvedel še pred časom igralec Evertona Lucas Digne, je bil z glavo natančen Emiliano Buendia.

Pomembno zmago v boju za obstanek je zabeležil Newcastle, z golom Jonja Shelveyja v 75. minuti je ugnal Leeds, v gosteh pa je zmagal tudi Wolverhampton, ki je Brentfordu prizadejal drugi zaporedni domači poraz v tem tednu. Tudi tokrat je bil izid 1:2, za goste sta v polno zadela Joao Moutinho v 48. in Roben Neves v 75. minuti, vmes je izenačil Ivan Toney.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike