oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
23 11.01.2022 09:38:43

Medtem ko se svet sprašuje, če je Ronaldo na izhodnih vratih, Katalonci NAPOVEDUJEJO BOMBO VSEH BOMB

Profimedia
Da je Cristiano Ronaldo nezadovoljen s svojim drugim bivanjem na Old Traffordu, je zdaj že vsakomur kristalno jasno.

Portugalski zvezdnik je komaj pol sezone v Manchestru, pa že razmišlja, da bi 'pobegnil'. Prihod nemškega trenerja Ralfa Rangnicka ni pomagal, razdor v razmišljanju je nemara celo večji. Rdeči vragi igrajo slabo, na lestvici premier lige pa so na povprečnem sedmem mestu z ogromnim točkovnim zaostankom (-22) za mestnim tekmecem Cityjem.

Sinočnji obračun z Aston Villo v pokalu FA je še en dokaz, da na Old Traffordu stvari niso rožnate. Manchester United je sicer uspel premagati prvoligaša in napredovati v naslednji krog, a brez Ronalda v moštvu. "Pogovarjala sva se včeraj pred treningom. Rekel mi je, da ima že nekaj dni določene težave. Na koncu sva se skupaj odločila, da ne bova tvegala na tej tekmi, ki lahko traja tudi 120 minut," je razlagal nemški strateg in sedmi sili pojasnil, da je svojemu največjemu zvezdniku namenil počitek.



A javnost ne verjame tej zgodbi, številni so prepričani, da Ronaldo išče izhodna vrata iz kluba, češ da se več ne vidi v tej ekipi. Rangnick niti ni vedel, ali je Ronaldo svoje soigralce spremljal s tribune ali ga sploh ni bilo na stadionu.

Španski mediji medtem skorajšnji igralčev odhod z Otoka obešajo na velik zvon. Katalonski Sport tako poroča, da je Ronaldov agent Jorge Mendes v zelo dobrih odnosih s predsednikom Barcelone Joanom Laporto. Potem ko je Sergio Agüero napovedal umik iz nogometa, trener Xavi išče novega udarnega napadalca. Po mnenju novinarjev Sporta prihod Ronalda na Camp Nou ni izključen ...

Članki iz rubrike