Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
0 10.01.2022 17:12:17

V pričakovanju nadaljnje usode ŽANA KARNIČNIKA, Mura predstavila NOVI MOČI

Aleš Cipot
Črno-beli so v svoje vrste privabili obetavna igralca.

Medtem ko navijači Mure nestrpno pričakujejo razplet zgodbe z Žanom Karničnikom v glavni vlogi, oziroma o tem, kje bo nadaljeval kariero, so v Fazaneriji predstavili naložbi za prihodnost. Črno-belim sta se pridružila Jan Đapo, ki je podpisal triletno pogodbo (do 31. decembra 2024) in Tarik Bagola, ki je obljubil zvestobo do 30. junija 2025.

V jesenskem delu sezone sta oba igrala v drugoligaški druščini. Jan Đapo je v dresu Krke zbral 16 ligaških in pokalni nastop in se enkrat vpisal med strelce, 19-letni levi bočni branilec bo konkurenco zaostril v prihodnji sezoni. Do poletja bo namreč s statusom posojenega igralca Mure ostal na Portovalu. Prav tako 19-letni Tarik Bagola je osrednji branilec iz Murske Sobote, ki je branil barve Krškega in zbral vse minute v prvem delu prvenstva. V mlajših selekcijah je bil član Mure in Veržeja, od tam je kasneje prestopil v ljubljansko Olimpijo, kjer je bil član kadetske in mladinske zasedbe, pred začetkom sezone se je preselil na stadion Matije Gubca.

"Jan je mlad nogometaš, ki je v tej sezoni opozoril nase. Nekaj časa smo spremljali njegove igre pri Krki, s prikazanim na terenu nas je prepričal. Dogovorili smo se, da do konca sezone ostane v Novem mestu in nabira izkušnje, pred začetkom prihodnje sezone se bo preselil v Mursko Soboto. Po drugi strani se bo Tarik ekipi pridružil že zdaj. Gre za igralca, ki je z nogometom začel pri Muri, nadaljeval v Veržeju, izkušnje si je zadnja leta nabiral z igranjem v Olimpiji in pri Krškem. Verjamemo, da je dobra naložba za prihodnost. Najbolj me veseli, da sta obetavna igralca Muro prepoznala kot najboljšo destinacijo za svoj razvoj," je ob tem povedal športni direktor Mure Denis Rajbar.

Članki iz rubrike