Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.12.2021 10:42:04
Deli članek:

Igral je za REAL, zdaj ga hoče BARCA! Bo on naslednji, ki bo igral za oba VELIKA RIVALA?!

Reuters

Španski napadalec je velika želja trenerja Barcelone.

V španski nogometni javnost močno odmeva razkritje, da si je trener Barcelone Xavi zadal nalogo, da na vsak način in v čim krajšem možnem času v svoje vrste zvabi odličnega španskega napadalca Alvara Morato. Pogovori z nogometašem in njegovim agentom naj bi že stekli, glavno besedo pa bosta imela verjetno tako Juventus kot Atletico Madrid.

Morata ima v Torinu status posojenega igralca, ta pogodba se bo iztekla prihodnje poletje, če gre verjeti Špancem, pa se želi že januarja vrniti v Španijo. Do konca sezone bi igral kot posojen nogometaš, Xavi, ki Španca nadvse ceni in meni, da gre za enega najboljših napadalcev na svetu, pa si ga želi zadržati tudi v naslednji sezoni.

Čeprav je Španec kar nekaj sezon igral v dresu Reala, torej največjega tekmeca katalonskega ponosa, pa ni nobenega dvoma, da bi se v slačilnici hitro ujel z novimi soigralci. Kapetan Kataloncev Sergio Busquets se z napadalcem odlično razume, v dobrih odnosih pa je še z nekaterimi španskimi reprezentanti, ki si kruh prav tako služijo v dresu Barcelone.