Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2021 10:22:53
Deli članek:

PSG-jeva slačilnica kot TEMPIRANA BOMBA: L'Equipovo RAZKRITJE PRETRESLO nogometni svet!

Profimedia

Kopica zvezdnikov v PSG-ju ne prinaša zgolj dobrih stvari, temveč tudi številne težave.

Pri slovitem L'Equipu so razkrili številne stvari, ki pretresajo slačilnico nesramno bogatega pariškega kluba. Eno od večjih težav predstavlja vratarsko mesto, Mauricio Pochettino je za številko ena izbral Keylorja Navasa, kar pomeni, da je Gianluigi Donnarumma prikovan na klop.

L'Equipe trdi, da sta se vratarja dogovorila, da se bosta športno borila za minutažo, Pochettino pa se je odločil, da ju bo menjal na dve ali tri tekme, toda potem se je v zgodbo vpletel Mino Raiola. "Ne vem ali je to težava, ampak vsi vemo, kako se bo končalo, stvari bodo šle na Gianluigijevo stran," je dejal Donnarummov agent in sprožil veliko napetost med vratarjema.

V slačilnici obstajata dva klana, v enem so igralci, ki so se pridružili francoskim nogometašem, drugega pa vodijo Južnoameričani, ki sta se jim pridružila še Julian Draxler in Georginio Wijnaldum. Med njima obstaja napetost, toda to je za zdaj bojda v mejah normale, ampak Francozi Južnoameričanom očitajo, da v javnost dajejo informacije, da bo Kylian Mbappe poleti odšel v Real. Mbappeju pogodba s klubom poteče poleti, a za zdaj še ni odločen glede svoje prihodnosti.

Veliko težavo naj bi predstavljal tudi Neymar, ki je nezadovoljen zaradi Messijevega prihoda, saj se je s tem spremenila njegova vloga v moštvu. Z nekaterimi izpadi je močno razjezil tako upravo kot soigralce; med drugim ga ni bilo na druženju s sponzorji, svoj neprihod pa je razložil na način, da ni vedel, da bi moral dan prej opraviti test na koronavirus. Vsi ostali igralci so to seveda vedeli.

L'Equipe je razkril nekatere podrobnosti, ki so povezane z divjimi zabavami, izpostavil pa je dve. Neimenovana južnoameriška nogometaša sta se dopoldanskega treninga udeležila zelo 'utrujena' in nista želela trenirati, dokler jima zdravniška služba ni dala zelene luči, da sta sposobna trenirati. Ogromno prahu pa je dvignila zabava po Messijevi osvojitvi Zlate žoge. Naslednji dan sta namreč s Paredesom izpustila trening, kot razlog sta navedla želodčne težave. Del soigralcev je zahteval, da ju klub kaznuje, ker sta bila na zabavi, tako da so prepričani, da Argentinca na trening nista prišla zaradi drugih razlogov.

Prav tako je del igralcev zavijal z očmi, ko je Mauro Icardi dobil nekaj prostih dni, da je odšel v Italijo, kjer je skušal pomiriti strasti po sporu z ženo Wando. V slačilnici PSG-ja je torej zelo napeto, vre kot v kotlu, marsikdo pa se boji, kaj se bo zgodilo, če ta kotel eksplodira.