Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.12.2021 13:11:06
Deli članek:

Da se ti STOPI SRCE!! S posebno AKCIJO ruski PRVAKI v mrzli zimi rešili VEČ ŽIVLJENJ!! (foto, video)

Profimedia

December je mesec, v katerem smo ljudje načeloma precej bolj dobrodelno usmerjeni.

Marsikdo se ravno v zadnjem mesecu leta, ko se ozira v preteklost in načrtuje prihodnost, zave, koliko sploh ima in za kaj vse je lahko hvaležen. Tako decembra verjetno naredimo največ dobrih del, na tak ali drugačen način pomagamo sočloveku in še komu drugemu.

In pred dnevi so zaradi posebne akcije svet navdušili nogometaši Zenita. V 17. krogu ruskem premier lige so se pomerili z Rostovom, ekipi pa sta se razšli brez zmagovalca (2:2).

A tekma se v središču pozornosti ni znašla zaradi nogometne igre same, temveč zaradi prizorov še preden sta se ekipi začeli boriti. Pred tekmo so namreč na uradno predstavitev 11-terice nogometaši Zenita prišli s posebnimi gosti. Ne z otroki, kot je že običaj, tokrat so na igrišče v naročjih prinesli pse.

Take in drugačne, velike in male štirinožne prijatelje so hoteli prestaviti javnosti in jim tako pomagati, da bi v tej novi mrzli ruski zimi dobili nove domove. Pse so namreč našli v nekem lokalnem zavetišču, akcija pa je obrodila sadove, zavetišče je namreč javilo, da se je povpraševanje za posvojitev njihovih psov nadvse povečalo.