Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.12.2021 11:40:12
Deli članek:

ZELO ZADOVOLJEN?! Trener Olimpije po remiju v Celju OSUPNIL NAVIJAČE, TEGA ni pričakoval NIHČE!

alesfevzer.com

Nogometaši Olimpije so po množični okužbi s koronavirusom ter prestavljenih tekmah z Muro in Domžalami (poplavljeno igrišče) končno spet stopili na igrišče.

Gostovali so v Celju in iztržili remi. Ob koncu prvega polčasa je zeleno-bele v vodstvo popeljal Goran Milović, toda kmalu po vrnitvi iz slačilnice so grofi izenačili. V polno je meril Tamar Svetlin. V zaključku dvoboja je imel Svit Sešlar priložnost, da bi Olimpiji prinesel zmago, toda izgubil je dvoboj iz oči v oči z vratarjem Matjažem Rozmanom, ki je njegovo namero hladnokrvno prebral, tako da je ostalo 1:1.

Z osvojeno točko so Celjani na lestvici sedmi, Olimpija je napredovala na tretje mesto, z dvema tekmama manj pa njen zaostanek za vodilnim Koprom znaša devet točk. "Zelo sem zadovooljen z izvedbo svoje ekipe, nisem pa zadovoljen s končnim rezultatom,« je po srečanju povedal trener Olimpije Dino Skender, nato pa nadaljeval: »Mislim, da smo naredili dovolj, da bi vzeli tri točke. Na žalost je veliko priložnosti ostalo neizkoriščenih. Nekaj situacij, ki so se dogajale v prvem delu, in nepazljivosti, so nas stale naivnega gola in izgube dveh točk. Glede na trenutno situacijo pa sem lahko zadovoljen zaradi odziva igralcev. Čestitam jim za dobro tekmo, na žalost nam manjka še malo ekipnega ubijalskega instinkta, da take tekme končamo z zmago in zaradi tega sem najbolj nezadovoljen. Glede na okoliščine pa igralce lahko pohvalim, v vseh fazah igre smo bili videti dobro. Naslednjo tekmo moramo končati z osvojenimi tremi točkami, saj vse delamo dobro, samo še končni rezultat ni po željah.«