Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 08.12.2021 17:54:04

NOVI MILIJONARJI V HUDIH TEŽAVAH! Seznam zimskih okrepitev dviga prah, Otok je osupnil

Od trenutka, ko so bogati Savdijci prevzeli Newcastle in tako prvoligaša iz angleškega severa naredili za daleč najbogatejšega na svetu, vsi pričakujemo prihod prvih igralskih okrepitev.

Denar torej v tem klubu ne predstavlja niti najmanjše težave, te se skrivajo drugje. Slišati je bilo, da večini največjih zvezdnikov ne diši selitev v Newcastle, saj ne gre za atraktivno destinacijo. V vsakem primeru pa ima princ Mohamed bin Salman še več nevšečnosti, ker v tem trenutku niti nima pravega človeka, ki bi začel sestavljati zvezdniško ekipo. Trener Eddie Howe je sicer sestavil seznam igralcev, ki bi jih rad videl v svoji ekipi. Novi lastniki so se celo obrnili na več agenciij, da bi jim te pomagale izluščiti kakšno zanimivo igralsko ime. A takšen projekt, kot naj bi bil super močni Newcastle se seveda zažene na takšen način.


Pred časom so angleški mediji objavili nekaj imen in jih povezali s srakami - to so Jesse Lingard, Alexandere Lacazzette, Toni Kroos, Donny Van de Beek, Kevin Tripier in Unai Emery. Niso ravno Kylian Mbappe, Neymar ali Erling Haaland, a v primerjavi s tistimi, ki naj bi prav zares v zimskem prestopnem roku okrepili ekipo, so super zvezdniki. Na vratih St. James Parka so namreč anonimneži, kot so Mohamed Elneny iz Arsenala, Loyd Kelly iz Bournemoutha, Joe Rodon iz Tottenhama, Sven Botman iz Lilla in Matthias Ginter iz Borussie Mönchengladbach. Navdušenje navijačev pričakovano počasi popušča.

Po mnenju Angležev so Savdijci pričakovali, da bo denar kar sam od sebe poskrbel za vstop v elitni evropski klub, da se bodo kockice začele zlagati kar same od sebe, a seveda ni tako. Za nameček je Newcastle komaj v prejšnjem krogu dosegel prvo prvenstveno zmago in je še vedno na mestih, ki bi ob koncu sezone pomenili izpad iz lige.

Članki iz rubrike