Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.11.2021 09:11:48
Deli članek:

Kakšna GROŽNJA! Xavi se je KONČNO VRNIL v Barco, pa je res bilo VSE ČISTO?! Tu so PODROBNOSTI!

Profimedia

Navijači Barcelone so navdušeni, Xavi Hernandez se je končno vrnil na Camp Nou.

Po nizu slabih rezultatov je prejšnji trener Ronald Koeman dobil odpoved, v klubu pa so se za sodelovanje uspeli dogovoriti z legendarnim Xavijem Hernandezom, ki ga mnogi, ki jim srce bije za Barco, vidijo kot odrešenika.

Xavi je bil zadnjih šest let v katarskem Al Saddu, najprej kot igralec, potem kot trener. Z njim je imel veljavno pogodbo, tako da sta morala kluba uskladiti podrobnosti prestopa, Katarcem pa pripada tudi odškodnina, ki znaša pet milijonov evrov.

Xavi se je torej vrnil domov, a je na Barcin naslov ob tem prišlo še zelo neprijetno spročilo. Lahko bi mu rekli kar grožnja. Pri Marci namreč poročajo, da je glavni mož La Lige Javier Tebas upravi Barcelone že sporočil, da bo zelo podrobno preučil ta posel. Odgovorni bodo striktno pregledali, kakšen dogovor sta na koncu sklenila kluba. Odkriti hočejo, ali je prišlo do kakšnih nepravilnosti in ali močno zadolžena Barcelona s tem poslom morda ne krši finančnega fair-playa. Če bo ugotovljena kakršnakoli nepravilnost, se bodo Katalonci zagotovo znašli v velikih težavah.