sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
2 06.11.2021 08:37:22

Kaj se dogaja v STOŽICAH? Pred tekmo z Aluminijem so zmaji POČELI TOLE!

alesfevzer.com
Pred 16. krogom je stanje na vrhu prvoligaške lestvice resnično noro. Vodilni Koper, Olimpija in Maribor imajo enako število točk, četrti Bravo pa zaostaja za tri.

Že ob 13.30 se bosta v medsebojnem obračunu udarila Bravo in Maribor, tako da bo ne glede na rezultat lestvica v zgodnjih popoldanskih urah doživela prvo (večjo) spremembo. Zvečer bo na sporedu primorski derbi med Koprom in Taborom, v katerem bodo domačini skušali prekiniti niz dveh zaporednih porazov.


V nedeljo ob 17. uri pa Olimpijo čaka gostovanje pri vselej neugodnem Aluminiju. Pred potjo na Štajersko so imeli Ljubljančani malo več časa za pripravo, kar jim je prišlo zelo prav, saj so igralci in trener Dino Skender še vedno v fazi spoznavanja. O tem je nekaj povedal tudi Mustafa Nukić, ki je razkril, kako je minil delovni teden. "Priprava na obračun je bila spet normalna, če se lahko tako izrazim, saj smo imeli na voljo celoten teden, tako da je bilo dovolj časa za počitek. Na treningih pa smo poskušali osvojiti nekatere zamisli trenerja, ki si jih želimo v Kidričevem prenesti na igrišče."

Ljubljančani želijo ostati na vrhu lestvice. "Gostovanja v Kidričevem so za Olimpijo vedno neugodna, zato prostora za napake enostavno ni. Želimo ostati na vrhu in edini način, da to uresničimo, so tri točke. Aluminij se zelo dobro brani in je nevaren iz protinapadov. Biti moramo previdni, da se nam ne pripeti kakšna napaka in da ne prejmemo poceni zadetka. Branjenju protinapadov smo se posvečali tudi na treningih in mislim, da smo uspeli izboljšati ta element igre," je za klubsko spletno stran še povedal Nukić.

Članki iz rubrike