sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

STA
STA
0 30.10.2021 20:54:52

El Cholito zrušil Juventus

Reuters
Nogometaši Atalante so v 11. krogu italijanske lige igrali 2:2 z Laziem, na drugi današnji tekmi pa je Verona ugnala Juventus z 2:1.

Ekipa iz Bergama, pri kateri je slovenski reprezentant Josip Iličić začel v prvi postavi in igral do 67. minute, se je znašla v zaostanku v 18. minuti, ko je najprej streljal Ciro Immobile, odbito žogo pa je v mrežo pospravil Pedro.

La Dea, kot tudi pravijo Atalanti, je izenačila v sodniškem dodatku prvega polčasa, ko se je med strelce vpisal Duvan Zapata. Rimsko zasedbo je v novo vodstvo popeljal z devetimi goli prvi strelec lige Immobile v 74. minuti. Končni izid je v četrti minuti sodniškega dodatka postavil Marten de Roon.


Na drugi današnji tekmi je Verona gostila v tej sezoni precej razglašeni Juventus in ga ukanila zahvaljujoč zadetkoma v prvem polčasu. Obakrat je zadel Gio Simeone, z osmimi goli drugi strelec lige. V 80. minuti je nekaj upov Juventusa vzbudil Weston McKennie, toda črno-belim na koncu ni uspelo priti niti do točke. Obe ekipi imata sicer po 15 točk, 13 manj od vodilnega Napolija.

Ob 20.45 bosta igrala še Torino in Sampdoria.

V nedeljo bo ob 12.30 Inter Samirja Handanovića gostil Udinese, ob 15.00 bo Fiorentina gostila Spezio, Genoa Venezio Domna Črnigoja, Sassuolo pa Empoli Lea Štulca in Petra Stojanovića. Ob 18.00 bo Vid Belec s Salernitano igral proti do tega kroga vodilnemu Napoliju, ob 20.45 pa bo še obračun Rome in Milana.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike