Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 28.10.2021 07:45:49

DVOJNI ŠOK za Barcelono: nova boleča zaušnica, ki je bila usodna za KOEMANA! To so sporočili iz kluba ...

Profimedia
Po novem porazu je Ronald Koeman ostal brez službe.

Real Madrid se je v 11. krogu španskega nogometnega državnega prvenstva po neodločenem izidu proti Osasuni (0:0) zavihtel na vrh lestvice, kjer vlada precejšnja gneča. Barcelona pa je pri Rayu Vallecanu doživela poraz (0:1) in ostaja na devetem mestu. Potem ko je minuli konec tedna na "el clasicu" katalonski velikan ostal praznih rok proti Realu iz Madrida, je tokrat po edinem zadetku na tekmi, ki ga je za Rayo dosegel Radamel Falcao, zabeležil še drugo zaporedno ničlo.

V 30. minuti je Falcao po izgubljeni žogi Sergija Busquetsa na sredini igrišča Falcao stekel v prostor, prejel podajo Oscarja Treja ter nato še preigral Gerarda Piqueja in od desne vratnice Marc-Andreja ter Stegna postavil končni izid polčasa.

Barcelona je imela v drugem delu žogo precej več v svojih nogah, pritiskala, sodnik Mateu Lahoz pa je v 71. minuti pokazal na belo piko, ko je Oscar Valentin spotaknil Memphisa Depaya. Slednji je kar sam prevzel odgovornost, a mu je Stole Dimitrievski slabše odmerjen strel obranil.

Kot se je izkazalo, je bila to zadnja tekma za Ronalda Koemana, ki ni več trener Barcelone. "Ronald Koeman ni več trener Barcelone. Predsednik Joan Laporta ga je o tem obvestil po porazu z Rayo Vallecanom. Koeman se bo od ekipe poslovil v četrtek," je pisalo v sporočilu za javnost Barcelone. 

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike