favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 23.10.2021 16:57:01

Chelsea tudi brez obeh napadalcev do izdatne zmage

Reuters
Chelsea je v 9. krogu angleške lige zabeležil visoko zmago proti Norwichu s kar 7:0 (3:0). Zmagovalci zadnje izdaje lige prvakov so tudi brez obeh udarnih napadalcev zanesljivo premagali zadnjeuvrščeno moštvo

Modri iz Londona so že v prvem polčasu kljub odsotnosti Belgijca Romeluja Lukakuja in Nemca Tima Wernerja razrešili vse dvome o zmagovalcu. V osmi minuti je zadel Mason Mount, deset minut kasneje pa je prednost povišal Callum Hudson-Odoi. Izid polčasa je postavil Reece James v 42. minuti.


V drugem delu je najprej v 57. minuti zadel Ben Chilwell, gosti pa so si pet minut kasneje gol zabili še sami prek Maximilliana Aaronsa. Slab dan kanarčkov se je nato nadaljeval še po drugem rumenem in posledično rdečem kartonu Benjamina Gibsona v 65. minuti. Chelsea je prek Mounta sicer zapravil enajstmetrovko v 83. minuti, a je isti igralec le dve minuti kasneje popravil napako in prispeval šesti zadetek za domače, v sodnikovem dodatku pa je zapečatil še prvi "hat-trick" v karieri.
Norwich z vsega dvema osvojenima točkama po devetih krogih ostaja na dnu z gol razliko 2:23, medtem ko je Chelsea na prvem mestu lestvice začasno povišal prednost pred Liverpoolom na štiri točke. Modri imajo na vrhu 22 točk, rdeče iz mesta Beatlov pa v nedeljo čaka gostovanje pri večnem rivalu Manchester Unitedu (17.30).
Že v petek zvečer je Arsenal s 3:1 ugnal Aston Villo.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike