Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ro
ro
0 23.10.2021 15:01:17

PEKLENSKI NAČRT Barcelone za ZVEZDNIKA, ali le dviganje prahu pred EL CLASICOM? Real tega ne bi mirno gledal ...

Reuters
Katalonski velikan naj bi se podal v lov na izjemno okrepitev.

Da je Barcelona v hudih finančnih težavah, že dolgo ni skrivnost, toda te vendarle niso takšne, da v katalonskem velikanu ne bi verjeli, da bi lahko pred sezono 2022/23 v svoje vrste privabili zares veliko okrepitev. Kljub dolgu bo klub namreč povečal limit, koliko lahko zapravi za igralce in to Barci odpira prostor za sanje.

V javnost je pricurljala informacija, da naj bi na Camp Nouu imeli peklenski načrt, s katerim bi ubili dve muhi na en mah. Ekipa bi bila močnejša za velikega zvezdnika, hkrati bi v primeru želenega scenarija zadali hud udarec največjemu rivalu Realu. Po tej informacijah v Barceloni sestavljajo plan, da bi ji zvestobo obljubil nihče drug kot Kylian Mbappe, ki je poleti na glas govoril, da bi rad zapustil PSG. Vse je kazalo, da se bo preselil v Madrid, a je naposled ostal v Parizu, kjer je obnovil tudi pogovore o morebitnem podaljšanju sodelovanja, toda kljub temu prevladuje prepričanje, da bo po izteku pogodbe odšel k Realu.

Takšno je trenutno stanje, ampak As je poročal, da naj bi Barcelona poskušala navezati stik z menedžerjem Pinijem Zahavijem z namenom prepričati ga, da bi 22-letnega francoskega reprezentanta preusmeril v Katalonijo. Izraelski menedžer je poskrbel za prestop Neymarja iz Barce v PSG za rekordnih 222 milijonov evrov.

mbappe 21 re
Reuters

Mbappe bo lahko klubske barve zamenjal brez odškodnine, vendar od svojega bodočega kluba zahteva bonus. Barca verjame, da ji bo finančno stanje dovoljevalo, da bi mu lahko ponudila 90 milijonov evrov nagrade, če jo bo izbral, medtem ko naj bi bil Real v ta namen pripravljen odšteti 'le' 50 milijonov. Najbrž niste dvomili, da plača igralca v omenjeni znesek ni všteta …

Bi Barci res lahko uspel veliki met? Real je finančno vendarle bolj zdrav, zato je takšen scenarij bržčas bolj malo verjeten, a je hkrati prav tako res, da v svetu nogometa ne morete izključiti ničesar. Pa tudi PSG ima kakopak svojo računico ... Toda Barcelona seveda ima vso pravico poskusiti in sanjati, ali pa je vse skupaj v največji meri morda namenjeno dviganju prahu pred nedeljskim el clasicom? Kdo bi vedel ...

Članki iz rubrike