Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.10.2021 19:16:30

Nagelsmann: Hernandez bo igral proti Benfici

Profimedia
Lucas Hernandez, francoski reprezentant in nogometaš Bayerna, ki mu je sodišče v Madridu dosodilo šest mesečno zaporno kazen zaradi kršitve prepovedi približevanja svojemu dekletu, bo igral na sredini tekmi lige prvakov proti Benfici, je sporočilo trenerja Juliana Nagelsmanna povzela dpa.

Hernandez bi se moral danes oglasiti na zaslišanju na sodišču v Madridu, a je to storil dva dneva prej, s tem pa si je omogočil, da kandidira za tekmo.

"Pogovoril bi se z njim, če bi opazil kaj nenavadnega, a temu ni tako. Je pravi profesionalec, dobro je treniral in jutri bo zagotovo pokazal dobro igro. Zna ločiti službene zadeve od zasebnih," je na novinarski konferenci dejal Nagelsmann.



Francoz, ki jo svojo reprezentanco pred dnevi osvojil ligo narodov, je pa tudi aktualni svetovni prvak, se mora v zaporu zglasiti do 28. oktobra, vložil pa je pritožbo, zato še vedno upa, da mu ne bo treba za rešetke.

Pravna zadeva sega v februar 2017, ko sta bila Hernandez, ki je takrat igral za Atletico Madrid, in njegova partnerka Amelia Lorente obsojena za nasilje v družini. Štiri mesece pozneje sta bila skupaj na letališču, ko sta se po poroki vračala iz ZDA, zato ga je policija aretirala. Samo njega zato, ker do takrat žena in zdaj tudi mama njunega otroka uradnega odloka sodišča še ni prejela.

Značke: nogomet, nemčija, bayern

Članki iz rubrike