Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 19.10.2021 15:44:39

Tega je KONEC! Tudi Green Dragonsi na skupščini Olimpije, sledilo je OPOZORILO, ki ODMEVA!

alesfevzer.com
Ob menjavi vodstva Olimpije so se oglasili tudi najzvestejši navijači ljubljanskega prvoligaša.

Olimpija ima novo vodstvo, ki se je danes predstavilo slovenski javnosti. Predsednik in ameriško-srbski poslovnež Milan Mandarić je vodenje ljubljanskega prvoligaša predal Nemcu Adamu Deliusu, ki je v svetu nogometa sicer velika neznanka, po prevzemu kluba pa so se oglasili najzvestejši navijači Olimpije. Green Dragonsi imajo 'igračkanja' s klubom dovolj, v spodnjih vrsticah si lahko preberete njihovo sporočilo brez kakršnegakoli posega v tekst.

"IZJAVA NAVIJAŠKE SKUPINE GREEN DRAGONS OB MENJAVI VODSTVA KLUBA
Vezano na zadnje dogodke okoli prevzema nogometne Olimpije je prav, da podamo nekaj podrobnosti našega današnjega obiska skupščine. Že nekaj časa je namreč evidentno, da zaupanja v nogometno zgodbo ni. Pustimo tistih nekaj kruhoborcev, ki jih lahko preštejemo na prste ene roke. Mazohizem gor ali dol, enostavno je enkrat potrebno potegniti črto in Dragonsi mislimo, da je igranja z Olimpijo konec.
To smo danes tudi jasno in glasno povedali, saj ne želimo več igračkanja z ljubeznijo, ki jo iskreno ljubimo in nosimo v srcu.
- Želimo urejen klub, z jasno vizijo in uresničevanjem le te. Ne mlatenje prazne slame, ampak delo!
- Zahtevamo, da novo klubsko vodstvo takoj vzpostavi kratkoročne in dolgoročne cilje, katerih rezultat mora biti postopno vračanje zaupanja v novo nogometno zgodbo v Ljubljani.


- Zahtevamo transparentnost delovanja na vseh ravneh delovanja kluba.
- Dvig profesionalnosti poslovnega delovanja kluba in vključitev pripadnih in sposobnih ljudi v klubski ustroj. Absurdno je namreč, da marketinški del naše skupine (kjer vse bazira na prostovoljni bazi in v močno omejenih številkah) svetlobna leta prehiteva klubskega.
- Ne bomo dopustili blatenja Olimpije in omaloževanja njenega imena zaradi neumnih in pritlehnih dejanj vodstva kluba.
- Najboljša možna skrb za mlajše selekcije kluba in zagotovitev pogojev, ki si jih vsi člani kluba kot je Olimpija tudi zaslužijo.
- Izboljšati skrb in komunikacijo z navijači. Delovanje v smeri, da je klub zaradi navijačev in ne navijači zaradi kluba. Tukaj velja izpostaviti vse aktivnosti, ki bodo rezultirale z vrnitvijo zaupanja v zgodbo in vrnitvijo navijačev v Stožice.
- Uveljavljanje igralcev z Olimpijinim dnk-jem in postopno vključevanje domačih mladih igralcev. Ker ne želimo biti Maribor, katerega legende kluba so prodani Žabarji in brazilec s prekratko nogo.
Pozivamo VSE navijače Olimpije, da se nam v borbi pridružijo. Dovolj je jamranja po tipkovnicah, čas je za dejanja. Če bodo potrebna že sedaj pozivamo vso zeleno Slovenijo, da se nam pridruži! Kdo se bo boril za fuzbalski klub, če ne mi?!
BREZ NAS NI OLIMPIJE!"

Članki iz rubrike