alenka-gotar Svet24.si

Kako znani Slovenci okrasijo svoj dom?

skilyr hicks Svet24.si

Umrla 23-letnica, ki je pred letih nastopila na ...

maša2 Svet24.si

Kako ste pomagali Maši: »Želim si, da bi ljudje...

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

Ivan Simič Necenzurirano

Kako nas je Ivan Simič napadal v parlamentu ...

Gino Tadej Podgornik, Carmen Osovnikar Njena.si

Gino ujet v objemu te svetlolase tekmovalke ...

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

nu
nu
0 19.10.2021 00:32:38

KAAAJ? Policisti med nogometno tekmo začeli STRELJATI, vsaj desetkrat je MOČNO POČILO (video)

Dramatični dogodki iz nižjeligaške tekme na Portugalskem so zaokrožili po svetovnem spletu.

Tekma ene od nižjih lig v Setubalu, na obronkih Lizbone, se je končala brez zmagovalca. Olimpico de Montijo in druga ekipa Vitorie Setubal sta ohranila svoji mreži nedotaknjeni. A prava drama se je začela po koncu dvoboja.

Navijači so uprizorili pravi vdor na igrišče in napadli igralce ter trenerja. Policisti niso uspeli umiriti situacije, zato so se odločili za radikalni ukrep. Zagrabili so za strelno orožje in ga tudi uporabili - v zrak, kakopak, kot opozorilo.


Vsaj deset nabojev so izstrelili policisti, preden so se navijači umirili. Potem so možje postave utemeljili svoje ukrepanje: "To so bili opozorilni streli. Morali smo vzpostaviti red in mir. Nihče ni bil poškodovan, povzročena ni bila škoda."

Trener Setubala Paulo Martins se je strinjal s potezo policije: "Če ne bi začeli streljati, bi prišlo do še večjih nemirov. Sicer pa sploh ne bi smeli pustiti navijačem, da so ti prišli na igrišče."

Trener druge ekipe Marco Bicho se s kolegom ni strinjal. "Včasih ob koncu tekme stvari pač uidejo z vajeti. Igralci, trenerji in ostali klubski ljudje so si prišli preblizu, kar je povzročilo konflikt, vpletli so se še navijači. Policisti so v vsem tem kaosu izgubili nadzor. A pomislite, tudi ob večjih incidentih ne vidimo, da bi policisti kar streljali vsepovprek."

Značke: portugalska, policija

Članki iz rubrike