Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 19.10.2021 00:27:18

OPAAA, to bi bila BOMBA! Lewandowski načrtuje ODMEVEN PRESTOP za svoj 'labodji spev'

Profimedia
Poljski zvezdnik je za zdaj še vedno strah in trepet v dresu Bayerna. A kako dolgo še?

Ob koncu sezone bo Robert Lewandowski na pragu 34. rojstnega dneva, obenem bo vstopil v zadnje leto pogodbe z Bavarci. Kot poroča dobro obveščeni španski športni časnik As, napadalec ne misli podaljšati sodelovanja s sedanjim klubom, za katerega je na 227 tekmah dosegel neverjetnih 212 zadetkov. Nemci ga sicer želijo zadržati, a 'težke' ponudbe, ki je Poljak ne bi mogel zavrniti, vendarle ne bodo dali na mizo.

"Lewandowski bo poleti vodstvu kluba predlagal razhod. Z Bayernom je dosegel vse (sedem nemških naslovov in ligo prvakov, op. p.), za zaključek kariere pa želi še en izziv," so zapisali pri Asu in razkrili, da naj bi eden najbolj vročih napadalcev na svetu okrepil madridski Real. Za slednjega bo sicer poleti prioriteta Kylian Mbappe, kar pa naj ne bi vplivalo na prihod Lewandowskega. Želja Špancev je tudi tudi Erling Haaland, vendar bo ta posel težko izpeljati, saj je konkurenca med interesenti za Norvežana zelo zaostrena. In za razliko od Poljaka, Haalanda vleče drugam. Lewandowski pa je na drugi strani pripravljen celo znižati svojo ceno, da bi le oblekel Realov dres, v katerem naj bi lažje osvojil tako želeno Zlato žogo.

Poljak ima v Bayernu letno plačo slabih 20 milijonov evrov.

Zanimivo, Lewandowski je bil že leta 2014 tik pred prestopom v Real, a je pristal v Münchnu. Njegov agent Pini Zahavi ima z Madridčani dobre odnose, nazadnje je na Santiago Bernabeu pripeljal Avstrijca Davida Alabo - tudi iz Bayerna.

lewandowski as

Članki iz rubrike