Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 07.10.2021 00:21:24

PREOBRAT V PARIZU! Mati Mbappeja prevzela stvari v svoje roke, njene besede ŠOKIRAJO

Profimedia
Kylian Mbappe, najvrednejši nogometaš na svetu (Transfermarkt ga ocenjuje na 160 milijonov evrov), postaja največja prestopna zgodba prihodnjih mesecev.

Vse oči svetovne nogometne javnosti so usmerjene v Real, ki z vsemi štirimi že dalj časa drži Mbappeja, ki tudi sam ne skriva želje, da bi kariero nadaljeval v Madridu. Tu ni nikakršnih skrivnosti.

Nedavno je mlad francoski napadalec javno izrazil željo, da bi po koncu te sezone prestopil k Realu, češ da želi nov izziv in da je že od nekdaj Realov dres njegova velika želja. Če bi lahko, bi to storil že letos poleti, a v Parizu niso prižgali zelene luči. O njegovem prihodu na glas govori tudi predsednik Reala Florentino Perez.



V vodstvu PSG-ja niso zadovoljni, da je njihov pomemben člen stalno na tapeti. "Dajmo že nehat s tem. Iz Reala jasno kažejo pomanjkanje spoštovanja do nas, pa tudi do Kyliana. Tega enostavno ne bomo več dopuščali. On je naš igralec in to bo trajalo še dolgo," je vse skupaj v nekoliko drugačno luč postavil športni direktor Parižanov Leonardo.

A to je šele začetek, na glavo je namreč vse skupaj postavila igralčeva mati Fayza Lamari, ki je izjavila, da pogajanja s PSG-jem potekajo zelo dobro. Je to preobrat v zgodbi ali višanje cene za Real? "S PSG-jem se pogajamo o novi pogodbi in stvari gredo v pravo smer. V ponedeljek sem se sestala z Leonardom. Našla bova rešitev, eno pa je gotovo - Kylian bo naredil vse, da bo s PSG-jem osvojil ligo prvakov." Potem je še dodala: "Kylian mora biti srečen, se pa lahko vse spremeni prek noči."

Članki iz rubrike