mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 12.09.2021 20:54:57

Ibra Milan popeljal na vrh

Reuters
Nogometaši Interja iz Milana, za katerega je nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović odigral vso tekmo, so v tretjem krogu italijanskega državnega prvenstva zabeležili prvi remi. S Sampdorio so se v gosteh razšli z 2:2 in zamudili priložnost za skok na sam vrh prvenstvene razpredelnice, na katerem je sedaj Milan, ki je z 2:0 ugnal Lazio.

Milan je Lazio potisnil na šesto mesto lestvice. V 45. minuti je zadel Rafael Leao, končni izid je postavil Zlatan Ibrahimovicć v 67. minuti, sedem minut po vstopu v igro.

Na lestvici je na vrhu s tremi zmagami in devetimi točkami Milan, prav tak izkupiček ima drugi Napoli, sledi Inter s sedmimi, Roma pa je peta in igra nocoj doma s Sassuolom, ima pa prav tako kot Milan in Napoli stoodstoten izkupiček iz uvoda v prvenstvo.

Aktualni prvak Inter je povedel v 18. minuti, ko je bil natančen Federico Dimarco. Sampdoria je izenačila 15 minut kasneje, ko je zadel Maya Yoshida, še pred polčasom pa je vodstvo črno-modrim zagotovil Lautaro Martinez. Na začetku drugega polčasa je za izenačenje poskrbel Tommaso Augello, rezultat pa se kljub terenski premoči Sampdorie v drugem delu ni več spremenil.



Juventus je daleč v spodnjem domu lestvice z eno samo točko s treh tekem, potem ko je v soboto izgubil v gosteh proti Napoliju z 1:2. V nedeljskem programu so bili še obračuni Cagliarija in Genoe, Spezie in Udineseja ter Torina in Salernitane Vida Belca. Slednji je moral iz svoje mreže pobrati štiri žoge ob porazu z 0:4. Genoa je v gosteh s 3:2 ugnala Cagliari, Udinese pa je obračun s Spezio dobil z 1:0.

Že v soboto je Empoli, pri slednjem je Leo Štulac igral od 62. minute, Petar Stojanović pa do 83. minute, priznal premoč Venezii (2:1). Pri Benečanih je Domen Črnigoj igral od 54. minute. V Bergamu je Atalanta Josipa Iličića prav tako v soboto gostila Fiorentino in izgubila z 1:2. V 82. minuti je v igro vstopil tudi Iličić, ki pa ni pripomogel k spremembi izida.

Krog bosta v ponedeljek ob 20.45 končala Bologna in Verona.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike