baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
6 10.09.2021 19:25:00

Neymar IZGUBLJA ŽIVCE: Ne vem, kaj naj naredim, to NI NORMALNO!

PROFIMEDIA
Pod novim plazom kritik se je znašel zaradi 'počitniškega' izgleda.

Brazilija je na zadnji tekmi tega reprezentančnega odmora v južnoameriških kvalifikacijah za svetovno prvenstvo ugnala Peru z 2:0. Prvi zvezdnik brazilske zasedbe Neymar je ob zmagi prispeval asistenco in zadetek, s čimer je postal najboljši brazilski strelec v kvalifikacijskih ciklih za mundial. Z dvanajstim zadetkom je prehitel velikane, kot so Ronaldo, Romario in Zico. To je bil skupno že njegov 69. zadetek v dresu Brazilije, vse bližje je tako tudi absolutni reprezentančni strelski rekord, ki ga pri številki 77 drži veliki Pele.


Kljub vsem dosežkom se superzvezdniku PSG-ja zdi, da sploh v domovini ni deležen spoštovanja, ki si ga zasluži. V zadnjih tednih se je Neymar znašel pod plazom kritik zaradi 'počitniškega' izgleda, ki naj bi kazal na neresnost in slabo fizično pripravljenost, a je kritikom zaprl usta z novo sijajno predstavo. Pa tudi s fotografijami, ki jih je delil na družbenih omrežjih.
"Ne vem vel, kaj še moram narediti, da me bodo ljudje spoštovali. To ni normalno, vse skupaj že predolgo traja. Javnost, novinarji, komentatorji, vsi ostali. Zaradi tega včasih sploh ne želim dajati izjav," je brazilskim medijem potarnal napadalec.

Značke: neymar, brazilija

Članki iz rubrike