baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

894776_046-seve Njena.si

Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 10.09.2021 17:39:14

Trener Barcelone udaril Z VSO SILO: To je bilo SR*NJE! Časa ni bilo, pristal sem SAMO ZARADI ...

Profimedia
"Vedel sem, da bo to pomagalo popraviti finančno stanje v klubu."

Za Barcelono je morda celo najbolj pretresljiv prestopni rok v njeni zgodovini. Zaradi hudih finančnih težav so ostali brez svojega največjega igralca vseh časov, a to Kataloncev še ni spravilo na zeleno mejo. Vodstvo kluba sanira velikanske napake iz preteklosti, zaradi katerih je proračun močno preobremnjen z nepremišljeno sklenjenimi pogodbami. Ena takšnih je bila tudi tista, ki so jo pred dvema letoma sklenili s francoskim zvezdnikom Antoinom Griezmannom.


Francoz se je v zadnjih trenutkih poletnega prestopnega roka preselil nazaj v špansko prestolnico k Atleticu, kjer bo najprej eno sezono odigral kot posojen nogometaš, kasneje pa ga bo madridski klub tudi odkupil. Skupno bo Atletico za 'izgubljenega sina' odštel približno 50 milijonov, kar je le dobra polovica zneska, ki so ga iztržili s prodajo pred dvema letoma. A Katalonci prav veliko izbire s trenutnimi dolgovi nimajo in s tem se je moral sprijazniti tudi strateg na klopi Barce Ronald Koeman. Zamenjavo je Barcelona našla v njegovem rojaku Luuku de Jongu.

"Komaj smo uspeli pravočasno najti zamenjavo zanj. To je bilo sr*nje, a sem vedel, da bo odhod Griezmanna pomagal popraviti finančno stanje v klubu in zato sem pristal. Samo zaradi tega," je za katalonski Sport povedal nizozemski trener, ki je spregovoril tudi o odhodu Lionela Messija: "Njegov odhod je bil za nas velik udarec. Vsi naši načrti so bili vezani nanj, tudi on je bil motiviran in pripravljen sodelovati. Izgubili smo klubski simbol in zdaj moramo dati priložnost mladim."

Članki iz rubrike