palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
27 01.09.2021 07:25:34

ŠOK! Kar je naredil MBAPPE po neuspešnem prestopu k REALU, je zatreslo svet!

Profimedia
Kylian Mbappe bo tudi v letu 2021 član PSG-ja.

Številni navijači Reala so z veliko nestrpnostjo čakali na konec torka. To je bil namreč dan, ko se je v Španiji končal letošnji poletni prestopni rok, s tem pa je tudi konec ugibanj, ali se bo eden najbolj vročih nogometašev ta hip preselil v Madrid. Francoski napadalec Kylian Mbappe je na koncu ostal član PSG-ja, francoski velikan ga leto pred iztekom pogodbe ni želel izpustiti iz svojih rok. Niti za astronomskih 200 milijonov evrov.

Real bo zagotovo poskusil v naslednjem prestopnem roku, še bolj verjeten pa se zdi scenarij, po katerem bi se lahko v Madrid preselil po koncu sezone, in to popolnoma zastonj. 



Mbappe sicer nikoli ni skrival, da si želi igrati za španskega giganta, ki mu je naklonjen od majhnih nog, s svojim zadnjim sporočilom, ki ga je sicer nekaj trenutkov po objavi izbrisal, pa je dvignil ogromno prahu. Mnogi so namreč prepričani, da je bilo namenjeno ravno dogajanju v zadnjih minutah prestopnega roka, ko je postalo jasno, da (še) ne bo zapustil Pariza.

"Brat, spoštujem tvoj profesionalni odnos. Preloži sanje na kasneje, življenje je lepo, ti si najboljši," so bile besede, ki jih je objavil Mbappe, ob tem pa dodal pesem skupine Aerosmith Dream On. Naključje? Javnost je prepričana, da je bilo to zelo jasno sporočilo vsem vpletenim ...

Značke: mbappe, psg, real

Članki iz rubrike