sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
2 31.08.2021 22:19:10

PRESTOPNA BOMBA za konec: Maribor ima novega napadalca, in to kakšnega! V Ljudski vrt se seli ...

alesfevzer.com
Maribor je pet pred dvanajsto le našel novega napadalca.

Vijoličasti so v izdihljajih prestopnega roka, v zadnjih urah le uspeli dobiti tako želenega novega napadalca. Kot so zapisali na uradni strani najtrofejnejšega slovenskega kluba, se v Ljudski vrt seli 29-letni srbski napadalec Ognjen Mudrinski, ki je nazadnje nosil dres poljske Jagiellonie. Poljaki so robustnega napadalca vijoličastim posodili do konca sezone, potem bodo imeli Mariborčani možnost njegovo pogodbo tudi odkupiti.

"Napadalca, ki smo ga dolgo iskali, saj so se vmes zvrstile številne možnosti, smo v zadnjem dnevu tudi dobili. Ognjen Mudrinski združuje, kar smo iskali. Gre za igralca, ki je zabijal gole v različnih ligah, ob tem pa je zelo izkušen in verjamemo, da bo dodana vrednost tej mladi ekipi, ki potrebuje nekoga, ki bo ne samo na igrišču, ampak tudi značajsko pomenil dobrodošlo novo moč. S svojimi dosedanjimi izkušnjami, predvsem v Srbiji in na Hrvaškem je veljal za vplivnega igralca, verjamem, da nam lahko prinese, kar potrebujemo," je novo okrepitev predstavil športni direktor Marko Šuler.

"Vse se je zelo hitro odvilo, dan prej smo navezali stike, zdaj pa je že sklenjen dogovor. Dejansko lahko rečem, da se je zgodilo pet pred dvanajsto. Priznam, da nisem veliko razmišljal, ko sem slišal za možnost selitve v Maribor. Takoj sem rekel, da sem za. O Mariboru ni treba izgubljati besed. Imel sem priložnost igrati proti mojemu novemu klubu na pripravljalni tekmi pod Pohorjem, ko sem bil član Čukaričkega. Nemanja Mitrović je bil moj nekdanji soigralec pri Jagiellonii in mi je povedal veliko lepega. Govoril sem tudi z Goranom Šukalom, s katerim sva igrala skupaj v Nemčiji za Greuther Fürth. Tudi od njega sem slišal samo pohvalne besede o Mariboru. Veliko pomeni tudi spoznanje, da poznam trenerja Simona Rožmana, ki je vodil moštvo Rijeke, ko sem bil na Hrvaškem pri Gorici. Poznam njegove metode dela in način igre. Ob vseh pozitivnih informacijah sem z velikim zadovoljstvom sprejel ponudbo in komaj čakam, da se pridružim moštvu," je ob podpisu pogodbe dejal Mudrinski, ki je svojčas nosil dres slovite Crvene zvezde, bil pa je tudi član Vojvodine, Hajduka iz Kule, Novega Sada, Jagodine, Greuther Fürtha, Aaraua, Spartaka iz Subotice, Čukaričkega, Jagiellonie in hrvaške Gorice. 

Predvsem v srbskem nogometu je Mudrinski zabijal kot za šalo, zabil je namreč kar 65 prvenstvenih golov za različne srbske klube. V prejšnji sezoni je za Gorico na 27 tekmah dosegel 9 golov, najuspešnejša pa je njegova sezona pri Čukaričkem (2018/19), ko je na 34 tekmah v polno meril 18-krat in si prislužil prestop na Poljsko.

Mudrinski bo pri Mariboru nosil številko 91, ki jo je nosil tudi pri sloviti Crveni zvezdi.

Značke: maribor, mudrinski

Članki iz rubrike