asdhgag Svet24.si

Arso: Pred nami mini vročinski val, nato prihaja ...

kristali Svet24.si

4 čudežne lastnosti kristalov

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

kucan krsinar Reporter.si

Kučan v novem Reporter Magazinu: Čeferina bi si ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

luka-pangos, zmagovalec, masterchef-2024 Njena.si

Luka ohranil skrivnost do konca MasterChefa

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

nu
nu
189 17.08.2021 13:34:40

TEŽAVE Z MESSIJEVIM DEBIJEM! Kako bo PSG rešil TOLE ZAGATO - nihče si ni mislil ČESA TAKEGA!

Profimedia
Izjemno zanimivo dogajanje pod Eifflovim stolpom.

Potem ko Lionel Messi pretekli konec tedna še ni bil dovolj nared, da bi se v prvem krogu francoskega prvenstva zgodil eden najtežje pričakovanih debijev v nogometni zgodovini, se je PSG znašal v kar precejšnjih težavah finančne in organizacijske narave. Nihče si ni mislil, da bi Parižane lahko v škripce spravilo nekaj tako banalnega, kot je koledar prvenstva oziroma razpored tekem. Na marsikaj so lahko vplivali, na to pač ne morejo. In kar je bilo še ob žrebu videti povsem nepomembno, je zdaj vse prej kot to. 

Za kaj pravzaprav gre? PSG je sezono začel z domačim obračunom s Strasbourgom in seveda je ideja ves čas bila, da bi Messi v novem dresu debitiral čim prej - in a domači tekmi. Ker je moral to tekmo izpustiti, pa je nastala težava. Ta petek namreč PSG v drugem krogu gostuje v Brestu, 9 dni pozneje pa v tretjem krogu v Reimsu. Ne samo dve gostovanji, torej, za nameček dve nadvse neatraktivni gostovanji. To pa še ni vse - sledi namreč reprezentančna pavza, PSG pa bo doma igral šele 11. ali 12. septembra (razporeda sploh še ni) proti Clermontu. 

To je torej še skoraj cel mesec dni, kar je za PSG precej predolgo. Hkrati mu Bresta ali Reims za tekmo, ki jo želijo spremeniti v medijski mega spektakel, niti malo ne dišita. In ob vsem tem nikomur ne diši niti, da bi Messi odšel igrat za argentinsko reprezentanco, še preden bi zaigral za PSG. Kaj je torej Parižanom storiti? V tem trenutku še ne vedo in se ne morejo odločiti med različno slabimi variantami.    

Značke: messi, psg, debi

Članki iz rubrike