evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ro
ro
1 17.08.2021 10:11:01

Pred vrati Fazanerije eden od od najbolj VROČIH nogometašev slovenske lige?! Črno-beli si prizadevajo pripeljati ...

Aleš Cipot
Čeprav so pri Muri v letošnjem poletnem prestopnem roku poskrbeli za nekaj odmevnih okrepitev, pa si po tem, ko so si zagotovili evropsko jesen, prizadevajo, da bi še okrepili ekipo.

Kot poročajo kolegi iz Ekipe SN so iz zanesljivega vira dobili namig, da naj bi se muraši spogledovali z Nardinom Mulahusejnovićem, ki je prejšnjo sezono skupaj z Janom Mlakarjem končal na vrhu lestvice strelcev, mrežo je zatresel 14-krat. Vodilni možje obeh klubov so bojda že navezali stike in se pogovarjali o takšni možnosti, toda za zdaj naj bi šlo le za 'tipanje terena'. To naj bi hkrati pomenilo, da za isto mizo še niso sedeli in da beseda o konkretnih številkah še ni stekla, to pa bi se po teh navedbah utegnilo pripetiti zelo kmalu, morda že danes.

nardin mulahusejnovic koper ac
Aleš Cipot

Kakšen bo razplet, lahko le ugibamo, vendar se zdi, da bi bil naposled lahko sklenjen posel, s katerim bi bili vsi zadovoljni. Koprčani bi zaslužili na račun odškodnine za 23-letnega napadalca, ki ima s kanarčki sklenjeno pogodbo do 30. junija 2022, Nardina Mulahusejnovića skoraj gotovo mika igranje pri aktualnih prvakih in v skupinskem delu evropskega pokala, Mura bi dobila želeno okrepitev … In še za povrh, klub z Bonifike si prodajo prvega napadalca na nek način lahko privošči tudi zato, ker Lamin Colley odlično izkorišča namenjene minute ter nestrpno čaka na pravo priložnost.

Članki iz rubrike