mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.07.2021 12:10:38

Potres v PARIZU: Navijači nočejo velikega zvezdnika, takšnega UDARCA zagotovo ni pričakoval! (foto)

Ni skrivnost, da si PSG v svojih vrstah želi še enega velikega francoskega zvezdnika, a navijači o tem nočejo niti slišati.

PSG se je pred začetkom nove sezone okrepil s sijajnim španskim branilec Sergiom Ramosom, zdaj pa pogleduje tudi proti Manchestru, kjer si kruh služil francoski zvezdnik Paul Pogba. Član Uniteda ima do konca pogodbe še eno leto, bržkone bi ga rdeči vragi lahko prodali še pred koncem tega prestopnega roka in na takšne način vsaj nekaj zaslužil.


Kot že zapisano, se pariški velikan PSG ponuja kar sam po sebi, ravno zaradi tega pa so se zdaj oglasili navijači. Nad cesto pred stadionom Parc des Princes so v soboto izobesili velikanski napis, na katerem je pisalo: "Pogba, moral bi poslušati mamo, ki te noče tukaj. Mi tudi ne."

Razlog za nasprotovanje navijačev so besede, ki jih je pred časom izrekel Pogba. V enem od intervjujev leta 2018 je dejal, da nikoli ne bi igral za PSG. "Prepričan sem, da ne bom igral nogometa v Parizu. To me prav nič ne mika, saj sta bila tako mama kot oče navijača Marseilla. PSG ni v mojih načrtih," je takrat iskreno dejal Pogba, kar pa bi ga zdaj znalo kar malce boleti.

Značke: psg, pogba

Članki iz rubrike