stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 18.07.2021 12:07:32

NORIŠNICA v Miamiju! Lionela Messija UJELI MED DOPUSTOM in povzročili TOTALEN KAOS! (video)

Profimedia

Lionel Messi letošnjega poletja ne bo pozabil nikoli. Ne glede na to, da je njegova klubska prihodnost še vedno precej negotova, mu je končno uspelo tudi v reprezentančnem dresu. Velika lovorika z Argentino je bila tista, ki je nogometnemu čarovniku najbolj manjkala, z zmago nad Brazilijo v finalu Cope pa se zdaj v njegovi vitrini sveti tudi ta srebrnina.

Messi je uradno še vedno prost igralec, pogodba z Barcelono še ni podpisana, se je pa Argentinec pred pomembnimi dnevi z družino odpravil tudi na zaslužen dopust v Miamiju. Prav dolgo se mu ni uspelo skrivati pred očmi javnosti.


Najbolj vztrajni in radovedni navijači so odkrili restavracijo, v kateri je Messijeva družina večerjala, kar je sledilo, pa je nov jasen dokaz temnih plati slave. Pred izhodom restavracije se je zbrala množica ljudi, ki je evforično slavila nogometnega zvezdnika, ko se je Messi pojavil na vratih, pa je izbruhnil kaos. Fotografije, posnetki, prerivanje; vse to, da bi bili čim bližje Argentincu. Messi se je s pomočjo svoje varnostne službe s težavo prebijal skozi množico, vse skupaj pa je lepo vidno na posnetku, ki ga je objavil novinar CNN Martin Rubinstein.

Članki iz rubrike