Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 18.07.2021 10:55:22

KAJ SE DOGAJA!? Zaradi PRETEPA MED TEKMO francoski prvaki ostali brez DVEH NOGOMETAŠEV! Odmeva tudi poteza SLOVENSKEGA TRENERJA! (video)

Twitter/posnetek zaslona
Lille je v težavah, Luka Elsner pa se je izkazal s športno potezo.

Lille je v prejšnji sezoni senzacionalno 'ukradel' francosko krono zvezdniški zasedbi PSG-ja, v pripravah na novo sezono pa postaja vse bolj očitno, da se kaj podobnega naslednje leto ne bo ponovilo.
Le nekaj dni po osvojitvi naslova je presenetljiv odhod iz kluba napovedal trener Christophe Galtier, ki je prejšnji mesec tudi uradno postal novi strateg Nice, njegov trenerski stolček pri Lillu pa je še bolj presenetljivo prevzel nekdanji trener Bordeauxa in Guingampa Jocelyn Gourvennec, ki je bil v zadnjih dveh letih brez trenerske službe.


Zaenkrat aktualnim prvakom ni uspelo ujeti forme iz konca lanskega prvenstva, težave v ekipi pa so postale še najbolj očitne ob koncu prvega polčasa včerajšnjega prijateljskega obračuna z belgijskim prvoligašem Kortrijkom, na klopi katerega sedi slovenski strateg Luka Elsner. Sprla sta se namreč portugalska nogometaša v zasedbi Lilla Tiago Djalo in Xeka, stvari pa so šle celo tako daleč, da je prišlo do fizičnega obračunavanja, ki so ga prekinili šele njuni soigralci, na koncu pa je sodnik obema petelinoma pokazal še rdeč karton.
Lille je torej v drugi polčas krenil z dvema igralcema manj, Luka Elsner pa je s športno potezo ponudil, da tudi njegova ekipa odigra le z desetimi nogometaši. Prijateljsko srečanje se je končalo z remijem (1:1).

Značke: lille, luka-elsner

Članki iz rubrike