Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.06.2021 15:44:40
Deli članek:

NORO! V francoski reprezentanci dviguje prah MASTURBIRANJE?! Kaj? Kako? NE BOSTE VERJELI!

Reuters

Nevsakdanje razkritje iz tabora francoske izbrane vrste.

Svetovni prvaki bodo nocoj igrali tekmo osmine finala evropskega prvenstva proti Švici, olajšani pa jo bodo odigrali zgolj v primeru, da so si fantje ... pomagali sami. In to pod točno določenimi pravili. Kot je slovitemu časniku Le Parisien razkril eden od funkcionarjev izbrane vrste, je selektor Didier Deschamps svojim nogometašem prepovedal spolne odnose in jim s tem namenom tudi izrazito omejil stike tako s partnerkami kot z ostalimi potencialnimi kandidatkami. 

"Moram priznati, da je kar težko, a spoštujemo selektorjevo odločitev in se nekako znajdemo," je vse skupaj priznal eden od zvezdnikov Antoine Griezmann. No, če sem ob izrazu 'nekako znajdemo' na kaj pomislili, pa imate popolnoma prav. Omenjeni funkcionar je namreč časniku le Parisien razkril nekatere podrobnosti. "Igralci svoje boljše polovice srečajo le tako, da je kakršenkoli intimen stik nemogoč. Odsvetovano je celo poljubljanje," je potrdil in dodal: "Zato fantom ne preostane nič drugega kot ročna metoda." 

A tudi ta ni brez omejitev. Deschamps je namreč svoje varovance prosil - tukaj popoln nadzor pač ni mogoč -, naj tega ne počnejo na dan tekme. Moško telo namreč znanstveno dokazano deluje bolje in močneje, če je v stanju rahle spolne napetosti.