mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.06.2021 19:33:31

Svoje TELO je spremenil v SPOMENIK, namenjen MESSIJU, superzvezdnik pa se mu je ZAHVALIL na res POSEBEN način (foto)

Profimedia
Lionel Messi se je znova izkazal.

Brazilski nogometni navijač Igor Magalhaes se je leta 2019 odločil, da bo svoj hrbet uporabil kot slikarsko platno za izredno veliko tetovažo, ki prikazuje njegovega idola Lionela Messija. A nikoli ni pričakoval, sanjal o tem, kar se mu je zgodilo ta teden.

Igor ima že nekaj let na svojem hrbtu tetovažo posebnega trenutka - Messijevega proslavljanja zmagovitega zadetka (to je bil tudi njegov 500. v karieri), ki ga je dosegel v zadnjih minutah za zmago s 3:2 nad madridskim Realom leta 2010. Takrat je gol proslavil s tem, da je slekel svoj dres in ga držal visoko v zraku ter tako utišal vse navijače na Bernabeuu.

Za to tetovažo so izvedeli tudi argentinski mediji, ki so poskrbeli, da je Magalhaes postal svojevrstna zvezda, saj si je njegovo umetnino na hrbtu na družbenih omrežjih v nekaj dneh ogledalo več milijonov ljudi. Na Instagramu ga je zasledil tudi Messi sam in pod fotografijo celo zapisal: "Grozljiva tetovaža," se je kakopak pošalil in dodal: "Sijajna je. Zelo rad bi jo videl in se ob njo podpisal."

In tako so nekako uredili, da sta se pretekli konec tedna Messi in Magalhaes srečala pred hotelom, ki gosti argentinsko reprezentanco, ki se te tedne nahaja v Braziliji, kajti tekmuje na Copi America.

Messi je "oborožen" z varnostniki pristopil do manjše skupine navijačev, se stegnil čez ograjo ter se podpisal na zdaj že svetovno znani hrbet. Čeprav sta se srečala le za nekaj sekund, je bil Megalhaes povsem iz sebe, čez nekaj ur pa naj bi Messijev podpis že vtetovirali na njegov hrbet. "Zdaj lahko umrem v miru," je Igor napisal na Instagram ob fotografiji trenutka, ki ga nikoli ne bo pozabil.

"Mislil sem, da se Messi ne bo ustavil. Videl sem ga, pogledal me je in se obrnil k meni. Za vse večne čase bom srečen, nimam besed, s katerimi bi opisal vse to. Hvala vsem, ki ste pomagali, da sem ga srečal," je za argentinske medije povedal presrečni Igor Magalhaes.

Značke: messi, tetovaža, avtogram

Članki iz rubrike