stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 22.06.2021 16:23:51

Kaj, za VRAGA, se dogaja??? NAJVEČJA zvezdnika Messi in Ronaldo razvpitemu Hrvatu poslala tako SPOROČILO in osupnila ... (video)

Profimedia
Tako je, ko imaš zveze!

Poseben šestletnik je bil včeraj najsrečnejši deček na svetu. Kako tudi ne, saj so mu za šesti rojstni dan posebne videočestitke poslali kar trije velezvezniki nogometa, s katerimi so ga gotovo osupnili.

Dejan Lovren, hrvaški nogometni reprezentant, je namreč kolege Cristiana Ronalda, Lionela Messija in rojaka Luka Modrića prosil (izkoristil je svoja poznanstva), da bi njegovemu sinu Josipu poslali čestitke za rojstni dan, in verjeli ali ne, vsi trije so se na Lovrenovo prošnjo odzvali.

"Živijo, Josip, moj prijatelj. Pošiljam ti sporočilo, v katerem ti voščim vse najboljše. Lepo se imej, prijatelj," je šestletniku sporočil CR7.

Luka Modrić je dejal tole: "Josip, prijatelj, vem, da danes praznuješ rojstni dan, in želim ti vse najboljše za šesti rojstni dan. Postajaš velik fant, še naprej bodi priden, upam, da se bova kmalu srečala in da me boš prišel obiskat v Madrid, kot sva se že dogovarjala. Pošiljam ti velik poljub."

"Živijo Josip, vse najboljše. Upam, da danes uživaš, vse dobro ti želim," pa je med drugim Josipu sporočil Messi.

"Hvala vsem trem sijajnim osebam, ki so mojemu sinu voščile za rojstni dan in mu tako pripravile neverjetno presenečenje. Josip je danes najsrečnejši deček na svetu," je na Instagramu napisal Dejan Lovren, nogometaš Zenita.

Članki iz rubrike