smolej Svet24.si

Avtobusna družina: radi imajo vse, kar diši po ...

potres Svet24.si

Hrvate sredi noči vrglo s postelje, žarišče v ...

morski-zmaj, morski-pajek Svet24.si

Strah in trepet Jadrana: Zakoplje se v sediment, ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Kraljica Elizabeta Odkrito.si

Kraljeva palača se maščuje princu Harryju, to ...

Bruno in Žiga Njena.si

Žiga in Bruno po odpovedi festivala brezplačno ...

nu
nu
0 22.06.2021 16:23:51

Kaj, za VRAGA, se dogaja??? NAJVEČJA zvezdnika Messi in Ronaldo razvpitemu Hrvatu poslala tako SPOROČILO in osupnila ... (video)

Profimedia
Tako je, ko imaš zveze!

Poseben šestletnik je bil včeraj najsrečnejši deček na svetu. Kako tudi ne, saj so mu za šesti rojstni dan posebne videočestitke poslali kar trije velezvezniki nogometa, s katerimi so ga gotovo osupnili.

Dejan Lovren, hrvaški nogometni reprezentant, je namreč kolege Cristiana Ronalda, Lionela Messija in rojaka Luka Modrića prosil (izkoristil je svoja poznanstva), da bi njegovemu sinu Josipu poslali čestitke za rojstni dan, in verjeli ali ne, vsi trije so se na Lovrenovo prošnjo odzvali.

"Živijo, Josip, moj prijatelj. Pošiljam ti sporočilo, v katerem ti voščim vse najboljše. Lepo se imej, prijatelj," je šestletniku sporočil CR7.

Luka Modrić je dejal tole: "Josip, prijatelj, vem, da danes praznuješ rojstni dan, in želim ti vse najboljše za šesti rojstni dan. Postajaš velik fant, še naprej bodi priden, upam, da se bova kmalu srečala in da me boš prišel obiskat v Madrid, kot sva se že dogovarjala. Pošiljam ti velik poljub."

"Živijo Josip, vse najboljše. Upam, da danes uživaš, vse dobro ti želim," pa je med drugim Josipu sporočil Messi.

"Hvala vsem trem sijajnim osebam, ki so mojemu sinu voščile za rojstni dan in mu tako pripravile neverjetno presenečenje. Josip je danes najsrečnejši deček na svetu," je na Instagramu napisal Dejan Lovren, nogometaš Zenita.

Članki iz rubrike