Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 17.06.2021 18:08:42

Ramos: V Real se želim vrniti

Sergio Ramos
Reuters
Španski nogometni zvezdnik Sergio Ramos je v čustvenem govoru pred vodstvom in zaposlenim v Real Madridu potrdil, da po 16 letih zapušča kraljevi klub, je pa obljubil, da se bo vanj nekega dne še vrnil. Petintridesetletnemu branilcu konec junija poteče pogodbo, ki pa jo klub ni podaljšal.

Neuradno zaradi previsokih zahtev nogometaša, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kljub vsemu pa Ramos zaradi tega ni užaljen, odhaja z lepimi spomini, v Madridu se je uveljavil kot igralec, osvojil pa številne lovorike, med njimi pet naslovov španskih in štiri evropskih prvakov.



"Spomnim se, kako sem z očetom in bratom prispel v klub. Star sem bil 19 let, še otrok, zdaj sem pa si tukaj ustvaril lastno družino s štirimi otroki. Prišel sem z družino, odhajam z družino. Hvala vsem, ki ste bili z mano v vzponih in padcih, ki ste me spoštovali in včasih tudi potrpežljivo prenašali. Predsedniku, mojim trenerjem in soigralcem, lahko rečem, da ta lepa leta brez njih ne bi bila mogoča, pa tudi brez drugih zaposlenih v klubu ne. Težko vas je ne pogledati in ne nabrekati od čustev. Zahvaljujem se tudi navijačem, na žalost ni mogoče, da ste tukaj. V mojem srcu boste vedno imeli prostor," je bil čustven 35-letni branilec.

Ramos je potrdil, da ne namerava končati kariere. Želi v klub, kjer bi še osvajal naslove. "Še naprej bi rad užival v uspehih. Real je bila enkratna izkušnja, ne bom doživel nič podobnega, vendar se veselim še enega poglavja v svojem življenju. Igral bi še nekaj let. To ni slovo, ker se zagotovo vrnem v klub v kakšni drugi funkciji," je dejal Ramos.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike